Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης υποδέχεται τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κ. Μπαγλατζής» τον Α.Σ. Ρόδος που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παίκτες και τεχνικό team, είναι αποφασισμένοι για τη νίκη με στόχο το τρίποντο.

Ο φίλαθλος κόσμος της Βάρης και της ευρύτερης περιοχής των 3Β (Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) κινείται σε ρυθμούς του Κυριακάτικου αγώνα, άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της, ενώ αναμένεται να κατακλύσει το Δημοτικό Στάδιο Βάρης.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης κ. Ανδρέας Αντάρτης, καλεί τον κόσμο να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κ. Μπαγλατζής» κόντρα στην ΑΣ Ρόδος τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 15:00.

“Την Κυριακή 19/11 η ομάδα μας θα διεκδικήσει την νίκη και θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό με αυταπάρνηση όπως κάνει σε κάθε αγώνα γιατί αυτή ειναι η φιλοσοφία μας.

Για αυτό καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο των 3Β και της Ανατολικής Αττικής να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο μας, προκειμένου να βοηθήσει το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και να αποτελέσουν για ακόμη μια φορά τον 12ο παίκτη μας στη δύσκολη προσπάθειά μας, απέναντι σε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο.

Τη Κυριακή 19/11
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΡΗ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!”